MENY
Om Mats Westling
Westling / Ya Ya Men
Discografier
Albumbiografier
Bilder
Lyssna
Boka
Press / Recensioner

MATS WESTLING / YA YA MEN

Med känsloladdad musik och texter som går rätt in i själen vill vi presentera Mats Westling & YaYaMen.
Det finns en längtan bland människor idag, de längtar efter enkel, äkta och genuin musik framförd på ett trovärdigt sätt. I vårt stressiga och hårda samhälle behövs en motvikt, då vi kan släppa allt för en stund och bli känsliga och kärleksfulla personer. Varje låt berättar sin egen historia och förflyttar er till Westling & Ya Ya Men´s värld - där hjärtat styr.
Första mötet var på en bar där Ya Ya Men spelade, Westling föll genast för deras originella och akustiska sound. Efter att ha spelat några låtar och druckit några öl ihop var saken klar! De skulle bli en perfekt kombination.
Sagt och gjort frågade Mats om de var intresserade av att spela med honom. De svarade ja och samarbetet hade startat.
Vis av tidigare erfarenheter vill Mats börja med att göra en serie spelningar. Mats och killarna stiger in i replokalen och stannar där ett bra tag, de känner sig efter en tid redo att gå in i studio. På ett klassiskt och levande sätt börjar de att spela in vad som skall bli albumet …13 rätt.

YaYaMen startade 1993 och etablerade sig snabbt på klubb och pub scenen runt om i landet. De har även gjort en mängd spelningar i Norge, Danmark, Tyskland och Frankrike. Den något ovanliga sättningen med akustisk gitarr, percussion, elbas och mycket stämsång ger ett unikt och omisskännligt sound. Har ett grundmurat gott rykte hos både publik och kollegor.
Bandet består av: Lasse Lindberg: Bas, sång och fotsynt
Ingo Molin: Percussion och sång, Mille Andersson: Gitarr och sång, Tony Kjellstrand: Trummor. För mer info: Kolla Ya YA Men´s web >>>